Stande 8. maj 2011
Mette Jacobi Iversen - 07/02/12

Til ModeBørs den 8. maj 2011, kan du udover en masse private bl.a. shoppe hos:

Frøken Løkkes Fornemmelser, www.frkloekke.dk / http://www.facebook.com/group.php?gid=133921843151
- Vi medbringer secondhand tøj, tasker, sko og tilbehør fra: Armani, Burberry, Cavalli, Chloé, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Karen Millen, Marc Jacobs, Max Mara, Prada, Missoni, Moschino, Ralph Lauren, Seven For All Mankind, Valentino, Versace.

BySis.dk, www.bysis.dk
- Vi laver egne smykke- og hårkreationer. BySis.dk bruger kun kvalitetsmaterialer og gør meget ud af at teste holdbarhed og brugervenlighed af vores designs. Alle smykker er som udgangspunkt lavet af sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Derudover bruger vi bl.a. halvædelsten, keramikperler, glasperler, broderigarn, bomuldsgarn, læder mm.

Sissel Edelbo
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

VillaJensen, www.villajensen.dk

Pernille Thisted
- Jeg sælger hjemmelavede armbånd og halskæder med bl.a. glaskugler - jeg medbringer nogle, der er færdiglavede, men der vil også være mulighed for selv at sammensætte eller få sammensat armbånd/halskæder på stedet. Herudover sælger jeg glaskuglerne enkeltvis, hvis nogen ønsker at tage dem hjem og selv sammensætte der. Jeg har desuden lidt forskellige smykker, der er lavet af glas.

Dissing Design, www.dissingdesign.com
- Dissing Design er unika tøj til kvinder. Stilen er enkel og afslappet. Til ModeBørs bliver der solgt ud af ældre kollektioner, samt helt nye styles, alt sammen til spotpriser.

Sand Design, www.sanddesign.dk
- Sanddesign skaber kollektionerne rettet mod tendenserne i sæsonen for at ramme både farve og form, så smykkerne kan fungere i samspil eller være en udfordrende kontrast til modebilledet. Samtidig har sanddesign en defineret enkelthed, som gør, at mange oplever dem som tidsløse. Sanddesign er til den bevidste forbruger, der ønsker at skille sig ud fra mængden og signalere bevidsthed af identitet og branding gennem valget af smykker.

Frk. Lisberg, www.frk-lisberg.com / http://www.facebook.com/pages/Frk-Lisberg/142451539813?v=info
- Til modebørs sælger Frk. Lisberg smykker fra tidligere kollektioner i materialer som sølv, 24 karat guld og facetterede ædelstene. Frk. Lisberg er ofte omtalt i modemedier som In, Alt for Damerne, Elle og forhandles i store modekæder som fx. Munthe Plus Simonsen.

Emilogbaaring I/S, www.shop-eb.dk
- Vi er et lille firma fra Fyn der har sat sig for, at finde flotte smykker og ure til billige penge til de danske piger, da vi ikke syntes udvalget er særligt stort på nettet.

Para Los Niños
- Spansk kvalitets tøj til dine børn

Pure Copenhagen, http://www.facebook.com/pages/PURE-Copenhagen/137838809609376?ref=ts
- Pure Copenhagen er en engros virksomhed der sælger tøj på outlet og til butikker. Der udstilles på mange af de store outlets i hele landet bl.a. Øksenhallen Kbh. og Modemekka Århus. Mode og kvalitets tøj til kvinden mellem 20 og 60 år – ingen gamle varer.
Pure Copenhagen indeholder flg. mærker: De nyeste trends fra Paris, Drys, Repeat, Second Female, Priik, Piro, Eva Cavaletti og Lollys Laundry.

Tilbage til oversigten