Stande 6. februar 2011
Mette Jacobi Iversen - 07/02/12

Til ModeBørs den 6. februar 2011, kan du udover en masse private bl.a. shoppe hos:

Uden H, www.udenh.dk
- Håndlavede lædersmykker: Armbånd, øreringe, halskædevedhæng, hårklemmer og nøgleringe. Smykker til dig, som ønsker et unikt og personligt smykke. Der er noget til enhver smag, lige fra elegante vrangsyede knudearmbånd med swarovski krystaller til de lidt mere specielle cirkelarmbånd i alverdens farver. Alle smykkerne er håndlavet, så der findes ikke to ens.

Afua-design.dk, www.Afua-design.dk

VP Mode, www.vpmode.dk
- Smart tøj til kvinder på www.vpmode.dk. Opdater’ din garderobe med mærkerne “GreenHouse” og “Friendtex” og find de nyeste trends hos os.

Sissel Edelbo
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

Dissing Design, www.dissingdesign.com
- Dissing Design er unika tøj til kvinder. Stilen er enkel og afslappet. Til ModeBørs bliver der solgt ud af ældre kollektioner, samt helt nye styles, alt sammen til spotpriser.

Kirstinesigh.dk, www.kirstinesigh.dk
- Kirstinesigh.dk er en nystartet webshop, der henvender sig til alle de travle kvinder, der elsker at shoppe stilsikkert og lækkert dansk designet kvalitetstøj.

Smykketrolden, www.smykketrolden.dk
Hjemmelavede smykker med et glimt i øjet ;o) Halskæder, armbånd, øreringe i sjovt design.

Frøken Løkkes Fornemmelser, www.frkloekke.dk / http://www.facebook.com/group.php?gid=133921843151
Vi medbringer secondhand tøj, tasker, sko og tilbehør fra: Armani, Burberry, Cavalli, Chloé, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Karen Millen, Marc Jacobs, Max Mara, Prada, Missoni, Moschino, Ralph Lauren, Seven For All Mankind, Valentino, Versace.

Frk. Lisberg, www.frk-lisberg.com / http://www.facebook.com/pages/Frk-Lisberg/142451539813?v=info
Til modebørs sælger Frk. Lisberg smykker fra tidligere kollektioner i materialer som sølv, 24 karat guld og facetterede ædelstene. Frk. Lisberg er ofte omtalt i modemedier som In, Alt for Damerne, Elle og forhandles i store modekæder som fx. Munthe Plus Simonsen.

Pure Copenhagen
Pure Copenhagen er en engros virksomhed der sælger tøj på outlet og til butikker. Der udstilles på mange af de store outlets i hele landet bl.a. Øksenhallen Kbh. og Modemekka Århus.
Mode og kvalitets tøj til kvinden mellem 20 og 60 år – ingen gamle varer.
Pure Copenhagen indeholder flg. mærker:
De nyeste trends fra Paris, Drys, Repeat, Second Female, Priik, Piro, Eva Cavaletti og Lollys Laundry.

Mette Klitgaard Salling
Jeg sælger fine hjemmelavede smykker, bruger som udgangspunkt kun sterlingsølv/forgyldt sterlingsølv til mine øreringe for at højne kvaliteten. Jeg holder øje med tidens trend og sørger hele tiden for at have et bredt udvalg. Bl.a. medbringer jeg masser af hjemmesyede stenbær i mange farver, som er meget populære i tiden.

Lopa Design, www.lopa-design.com
Mit smykke design er en blanding af rå stil og elegance. Jeg fremstiller kun et eksemplar af hvert smykke og finder min inspiration i naturens materialer og de indtryk jeg har fået på mine mange rejser.

Tilbage til oversigten