Stande 27. november 2010
Mette Jacobi Iversen - 07/02/12

Til ModeBørs den 27. november 2010, kan du udover en masse private bl.a. shoppe hos:

Sissel Edelbo
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

PassionMade, www.passionmade.dk
- Tanken bag PassionMade er at skabe skønne og unikke ting til kvinder, som gerne vil skille sig lidt ud fra mængden. Hvert tørklæde og hvert smykke er lavet med passion og rummer troen på, at når man arbejder med ting, man holder af, så bliver hverdagen fyldt med positive oplevelser.

Uden H, www.udenh.dk
- Håndlavede lædersmykker: Armbånd, øreringe, halskædevedhæng, hårklemmer og nøgleringe. Smykker til dig, som ønsker et unikt og personligt smykke. Der er noget til enhver smag, lige fra elegante vrangsyede knudearmbånd med swarovski krystaller til de lidt mere specielle cirkelarmbånd i alverdens farver. Alle smykkerne er håndlavet, så der findes ikke to ens.

Kirstinesigh.dk, www.kirstinesigh.dk
- Kirstinesigh.dk er en nystartet webshop, der henvender sig til alle de travle kvinder, der elsker at shoppe stilsikkert og lækkert dansk designet kvalitetstøj.

Karlas Klædeskab, www.karlasklædeskab.dk
- Karlas Klædeskab sælger lækkert mærkevaretøj på homeparty, hvor indehaver Tina Karla Jensen kommer hjem til kunden, og viser hele sin kollektion af tøj, smykker og tasker frem.

Endnu, http://www.facebook.com/pages/endnu/132993402729?v=wall#!/pages/endnu/132993402729?v=wall
- endnu is just accessories, but lots of them..

Tilbage til oversigten