HUSK ModeBørs den 1. marts 2015
Mette Jacobi Iversen - 17/02/15

Husk, det er søndag den 1. marts 2015 kl. 11-16, vi igen slår dørene op til en omgang ModeBørs i Aalborg!

Du kan shoppe ved de mange stande, spare en masse penge og gøre en masse fantastiske handler – shopping for kvinder i alle aldre!

Gå ikke glip af denne dag på Nordkraft!! Og tag endelig alle veninderne med til denne fantastiske powershopping-dag.

Søndag den 1. marts 2015 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

FRI ENTRÉ - HUSK kontanter til dine handler! Eller som minimum et hævekort/DanKort, da der hæveautomat fra Spar Nord i Kedelhallen (under trappen).

Når du nu går rundt og shopper, så kan kaffetrangen jo indtræffe – for ikke at tale om sulten, så kan du jo slå en smut forbi Azzurra Nordkraft og Mumbai cafè og nyde de mange fristelser af både vådt og tørt, som de hver især byder på.

Kommer du i bil, så husk, at du kan parkere i Friis Citycenter og ved Sømandshjemmet, som begge ligger ca. 2 minutters gang fra Nordkraft.

Du kan finde flere informationer omkring ModeBørs på hjemmesiden www.modebors.dk, Facebook-siden ”ModeBørs” eller ved at sende en mail til mail@modebors.dk.

Til ModeBørs den 1. marts 2015 kan udover du udover en masse private stande bl.a. shoppe hos:

Agerbodesign, 
www.facebook.com/agerbodesign
Agerbodesign er en hobbyvirksomhed, som designer ting til boligen samt smykker. Jeg vil være at finde på stand. 62, med mine smykke designs. 

Sissel Edelbowww.sissel-edelbo.com
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2004 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

Perlemust
- Håndlavede armbånd i de fineste materialer - også på bestilling.
 

Tilbage til oversigten