Datoer 2015
Mette Jacobi Iversen - 09/02/15

Så er vi endelig klar med opdateret hjemmeside - nu med separat booking til henholdsvis ModeBørs og KreaBørs. Alle datoer for 2015 finder du længere nede i mailen - jeg håber vi ses i løåbet af året til en masse hyggelige timer.

Arrangementer i Aalborg 2015:

ModeBørs:
Søndag den 1. marts 2015 kl. 11-16

Søndag den 3. maj 2015 kl. 11-16
Søndag den 6. september 2015 kl. 11-16
Søndag den 1. november 2015 kl. 11-16

KreaBørs:
Søndag den 5. april 2015 kl. 11-15
Søndag den 4. oktober 2015 kl. 11-15
Søndag den 29. november 2015 kl. 11-15


Leje af stand:
Sker online på www.modebors.dk/book   

Vi forbeholder os ret, til at afvise stande. Det er IKKE tilladt at medbringe store mængder af billige mærker som H&M, Gina Tricot, Vero Moda og lignende - medbring disse mærker med omhu, og lad gerne basisvarerne blive hjemme, da de kan købes billigt i butikkerne :-) 
Det er ikke tilladt, at medbringe krøllet, fnulleret, hullet eller plettet tøj eller udtrådte sko/støvler. Dette er for at opretholde en vis standard blandt standene. Husk at kunderne som typisk husker arrangementerne på ModeBørs’ og ikke mindst NORDKRAFT’s navn, frem for de enkelte udstilleres navne.


Priser 2015:
For priser til ModeBørs og KreaBørs, henvises til at se på hjemmesiden, så vi ikke drukner Jer i alt for meget tekst her :-)

For priser til ModeBørs kig her

For priser til KreaBørs kig her

Regler for afbestilling af stand:
ModeBørs kan som udgangspunkt ikke refundere pengene for standen. Du er dog velkommen til at sælge din stand videre i tilfælde af sygdom eller manglende mulighed for at deltage. ModeBørs vil forsøge at være behjælpelig med dette ved at oprette en venteliste.

Er du modeblogger?
Er du modeblogger og ønsker at sælge ud af klædeskabet, kan du opnå rabat ved deltagelse i ModeBørs, dog max. 50% rabat på standelejen. Rabatten udregnes efter hvor mange læsere du har på din blog.

Da rabatkoden dannes specielt til hver modeblogger, skal du som modeblogger sende en mail til mail@modebors.dk med information om antal læsere på din blog samt link til din blog. Du modtager efter behandling af din henvendelse en mail indeholdende en unik og personlig rabatkode.

Rabatsatser 2015:
50-249 læsere giver 10% rabat på standelejen
250-499 læsere giver 20% rabat på standelejen
500-749 læsere giver 30% rabat på standelejen
750-999 læsere giver 40% rabat på standelejen
1.000 læsere og derover giver 50% rabat på standelejen

Praktisk information:

Hvor ligger NORDKRAFT?
Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg.

Standens størrelse:
Min. 1 meter til medbragt stativ (kun muligt på stand nr. 5, 31 og 55).
Borde måler 220 cm i bredden og 60 cm i dybden, borde udlejes i 2015 kun i hele (2,20 meter bord), men du er velkommen til at dele stand/bord med en veninde, søster, mor eller anden.
OBS!! Af hensyn til pladsen på standen og de andre standelejere, er der plads til max. 1 person pr. lejet meter.

Du kan læse mange flere praktiske informationer på www.modebors.dk.

Er du med på Facebook? Så gå ind og "Syntes godt om" ModeBørs - www.facebook.com/modebors, hvor du ikke kun kan følge med i det sidste nye fra ModeBørs, men også blive en aktiv del af ModeBørs online. Se hvem der kommer til kommende arrangementer, blive opdateret om nye tiltag, kom med ris og ros, læs om konkurrencer med spændende præmier og meget mere.

Du kan tilmelde dig selv og invitere din mor, søster, veninde, kollega og andre secondhand-glade kvinder til næste ModeBørs her.

HUSK der er FRI ENTRÉ ved ModeBørs og KreaBørs i Aalborg, så sæt kryds i kalenderen, og kom med til et par hyggelige omgange power-shopping i Kedelhallen på Nordkraft.

Send gerne videre til alle dine veninder og gør dem gerne opmærksom på vores Facebook side "ModeBørs".

De bedste hilsner
ModeBørs

Mette Jacobi Iversen
ArrangørTilbage til oversigten