Stande 30. oktober 2010
Mette Jacobi Iversen - 07/02/12

Til ModeBørs den 30. oktober 2010, kan du udover en masse private bl.a. shoppe hos:

Kræftens Bekæmpelse, www.stoetbrysterne.dk
- Se godt ud og støt en god sag! Kræftens Bekæmpelse vil på ModeBørs sælge specialdesignet tøj, sko, tørklæder, smykker og mange andre spændende ting, der sætter fokus på “Støt Brysterne”. Overskuddet går ubeskåret til forskning i brystkræft samt støtte til patienter og pårørende.

Sissel Edelbo
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

Qvistorff Design
- Design uden alder. Håndlavede smykker og kunsthåndværk designet af mor og datter.

Anja Hansen
- Lækre smykker i læder, armbånd ørestikker, nøglesnore mm. sælges til lav pris og det kan derfor godt betale sig at kigge forbi.

Dissing Design, www.dissingdesign.com
- Dissing Design er unika tøj til kvinder. Stilen er enkel og afslappet. Til ModeBørs bliver der solgt ud af ældre kollektioner, samt helt nye styles, alt sammen til spotpriser.

Mette Klitgaard Salling, Tanja Wurcel og Nina Petersen
- 3 veninders flotte hjemmelavede smykker og accessories – vi går op i kvalitet, og vi følger modens trend, så vi har noget for enhver smag. Udover øreringe og armbånd sælger vi bl.a. også de smukkeste hæklede blomster som er sat på hårbøjler, elastikker o.a.

Uden H, www.udenh.dk
- Håndlavede lædersmykker: Armbånd, øreringe, halskædevedhæng, hårklemmer og nøgleringe. Smykker til dig, som ønsker et unikt og personligt smykke. Der er noget til enhver smag, lige fra elegante vrangsyede knudearmbånd med swarovski krystaller til de lidt mere specielle cirkelarmbånd i alverdens farver. Alle smykkerne er håndlavet, så der findes ikke to ens.

Colorbeads
- en verden af smykkeled.Vi sælger ægte Italienske murano glasperler og ægte sterlingsølvsmykkeled samt øreringe, ringe og armbånd.

Kristinesigh.dk, www.kristinesigh.dk
- Kirstinesigh.dk er en nystartet webshop, der henvender sig til alle de travle kvinder, der elsker at shoppe stilsikkert og lækkert dansk designet kvalitetstøj.

ModeBørs STØTTER BRYSTERNE! Da oktober måned er Kræftens Bekæmpelses ‘Støt Brysterne’ måned, har ModeBørs inviteret Kræftens Bekæmpelse til at deltage med stand den 30. oktober 2010, hvor du kan købe støtteprodukter, og dermed støtte en god sag!

Og send endelig en gruppe-invitation videre til dit netværk på Facebook.com - for hver nyt medlem fra 1. september 2010 til og med den 31. oktober 2010, kvitterer ModeBørs med kr. 1,-. Dette gælder også for nye tilmeldte til vores nyhedbrev, som kan ske via mail: mail@modebors.dk

Status den 1. september 2010:
Medlemmer af Facebook-gruppen: 1.173 personer
Tilmeldt nyhedsbrev via mail: 309 personer

Status den 1. oktober 2010:
Medlemmer af Facebook-gruppen: 1.420 personer
Tilmeldt nyhedsbrev via mail: 380 personer

Vi er dermed nu på kr. 318,- til Kræftens Bekæmpelse – FLOT!!

Der er allerede udsolgt af stende til ModeBørs den 30. oktober 2010, men skulle du selv have lyst til at leje en stand og tjene lidt ekstra penge, ved et senere arrangement, så send en mail til os på:
mail@modebors.dk så tilføjer vi dig også nyhedsmailen.


Tilbage til oversigten