HUSK ModeBørs den 8. juni 2014
Mette Jacobi Iversen - 20/03/14

Husk, det er søndag den 8. juni 2014 kl. 11-16, vi igen slår dørene op til en omgang ModeBørs i Aalborg!

Du kan shoppe ved de mange stande, spare en masse penge og gøre en masse fantastiske handler – shopping for kvinder i alle aldre!

Gå ikke glip af denne dag på Nordkraft!! Og tag endelig alle veninderne med til denne fantastiske powershopping-dag.

Søndag den 8. juni 2014 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

FRI ENTRÉ - HUSK kontanter til dine handler! Eller som minimum et hævekort/DanKort, da der hæveautomat fra Spar Nord i Kedelhallen (under trappen).

Når du nu går rundt og shopper, så kan kaffetrangen jo indtræffe – for ikke at tale om sulten, så kan du jo slå en smut forbi Azzurra Nordkraft og Mumbai cafè og nyde de mange fristelser af både vådt og tørt, som de hver især byder på.

Kommer du i bil, så husk, at du kan parkere i Friis Citycenter og ved Sømandshjemmet, som begge ligger ca. 2 minutters gang fra Nordkraft.

Du kan finde flere informationer omkring ModeBørs på hjemmesiden www.modebors.dk, Facebook-siden ”ModeBørs” eller ved at sende en mail til mail@modebors.dk.

Til ModeBørs den 8. juni 2014 kan udover du udover en masse private stande bl.a. shoppe hos:


BYang illustrationer - http://www.byang.dk/ 
- BYang er grafiske illustrationer inspireret udtryk i smukke detaljer og geometriske linjer. Det vil også være muligt at købe andre spændende kreationer som bl.a. billeder, kort, køkkeninteriør og nyproducerede puder.

CHIKA - www.facebook.com/chikasmykker
- På stand nr. 52 kan du shoppe løs i en masse skønne smykker fra CHIKA, som producerer og importerer varer fra hele verden. 
Det skal ikke koste en million at ligne én - derfor koster alle vores varer under 349 kr.

Bagzi - www.bagzi.dk
- Bagzi er en webshop, der forhandler tasker, der måske er lidt anderledes end hvad, man normalt ser i danske butikker. "Alle vores italienske tasker er af virkelig høj kvalitet og af det bedste italienske læder, og vi ville ikke vælge leverandører, som vi ikke mente, vi kunne stå inde for" fortæller Claus som står bag Bagzi. 
Bagzi har noget for enhver smag - både billige, dyre, store og små tasker i webshoppen. Der er flotte designertasker i italiensk læder fra irske Ana Faye, spraglede tasker fra Lollipops i Frankrig og udsøgte italienske lædertasker fra blandt andet Carbotti og Blu Style. 
Priser fra ca. kr. 200,- og der vil masser af gode tilbud denne dag. 
Husk - alle Bagzi's tasker er nye.

Simplethings - www.simplethings.dk
- Smykker i ægte sølv og 14 k. forgyldt sølv til mellem 100 og 500 kr. Du finder Simplethings.dk på stand nr. 26 til ModeBørs.

Sissel Edelbo - 
www.sissel-edelbo.com 
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2004 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.


NYT VED MODEBØRS:
Udover en masse lækre stande, har du som besøgende mulighed, for at vinde en af de mange goodiebags, med præmier som jeg har fået sponsoreret kun til Jer.
 

Jeg vil herunder løbende opdatere, med alle de lækre præmier, der kan hives med hjem - du kan også se billeder på Facecook:

Jeg har fået skaffet god portion modemagasiner af både ELLE og IN - der kommer henholdsvis 600 og 500 af disse lækre magasiner.

Byang illustration giver 6 gavekuponer á kr. 50,- til webshoppen inkl. fri fragt. BYang er grafiske illustrationer inspireret udtryk i smukke detaljer og geometriske linjer. Du kan også møde BYang illustrationer på stand nr. 14, 18 og 20, hvor det vil være muligt at købe andre spændende kreationer som bl.a. billeder, kort, køkkeninteriør og nyproducerede puder. 

Mekini er en skøn lille skønhedsklinik, hvor der lægges vægt på det professionelle og personlig behandling i en hyggelig atmosfære. Indehaver Mette Hein er uddannet negletekniker hos CND i 2009. Mekini har givet en skøn blanding af 6 gavekort, 2 pakker BLAX hårelastikker, 1 Mineralogie foundation og 4 skønne CND VINYLUX Weekly Polish.

CHIKA som producerer og importerer smykker fra hele verden har sponsoreret ikke mindre end 30 smykker. CHIKA  mener ikke det skal koste en million at ligne én - derfor koster alle deres varer under 349 kr. Du kan også møde CHIKA på stand 52, hvor du kan shoppe mange forskellige og smukke smykker.

Stylist og make up artist MiaHausted er igang med at uddanne sig til hudterapeut, og i den forbindelse er der 5 gavekort til ansigtsbehandling - hvem kunne ikke lige bruge det? 

ModeBørs giver naturligvis også gavekort til en gratis stand - så er der mulighed for at 5 heldige kvinder eller mænd, kan få ryddet op i garderoben, solgt ud og tjent ekstra til nyt tøj eller hvad der nu må stå på ønskesedlen.Tilbage til oversigten