HUSK ModeBørs den 2. marts 2014
Mette Jacobi Iversen - 18/02/14

Husk, det er søndag den 2. marts 2014 kl. 11-16, vi igen slår dørene op til en omgang ModeBørs i Aalborg!

Du kan shoppe ved de mange stande, spare en masse penge og gøre en masse fantastiske handler – shopping for kvinder i alle aldre!

Gå ikke glip af denne dag på Nordkraft!! Og tag endelig alle veninderne med til denne fantastiske powershopping-dag.

Søndag den 2. marts 2014 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

FRI ENTRÉ - HUSK kontanter til dine handler! Eller som minimum et hævekort/DanKort, da der hæveautomat fra Spar Nord i Kedelhallen (under trappen).

Når du nu går rundt og shopper, så kan kaffetrangen jo indtræffe – for ikke at tale om sulten, så kan du jo slå en smut forbi Azzurra Nordkraft og Mumbai cafè og nyde de mange fristelser af både vådt og tørt, som de hver især byder på.

Kommer du i bil, så husk, at du kan parkere i Friis Citycenter og ved Sømandshjemmet, som begge ligger ca. 2 minutters gang fra Nordkraft.

Du kan finde flere informationer omkring ModeBørs på hjemmesidenwww.modebors.dk, Facebook-siden ”ModeBørs” eller ved at sende en mail til mail@modebors.dk.

Til ModeBørs den 2. mart 2014 kan udover du udover en masse private stande bl.a. shoppe hos:

Sissel Edelbo, http://www.facebook.com/pages/Sissel-Edelbo/308766692477584
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.


BySis.dk/ByWurcel er tilbage på ModeBørs. 
- BySis.dk/ByWurcel skaber smukke håndlavede porcelæns smykker og brugskunst i enkelt, klassisk og moderne design. Håber vi ses den 2 marts 2014, vi er at finde på stand 66.Tilbage til oversigten