HUSK ModeBørs den 3. november 2013
Mette Jacobi Iversen - 20/10/13

Husk, det er søndag den 3. november 2013 kl. 11-16, vi igen slår dørene op til en omgang ModeBørs i Aalborg - bliv klar til vinteren!

Du kan shoppe ved de mange stande, spare en masse penge og gøre en masse fantastiske handler – shopping for kvinder i alle aldre!

Gå ikke glip af denne dag på Nordkraft!! Og tag endelig alle veninderne med til denne fantastiske powershopping-dag.

Søndag den 3. november 2013 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

FRI ENTRÉ - HUSK kontanter til dine handler! Eller som minimum et hævekort/DanKort, da der hæveautomat fra Spar Nord i Kedelhallen (under trappen).

Når du nu går rundt og shopper, så kan kaffetrangen jo indtræffe – for ikke at tale om sulten, så kan du jo slå en smut forbi Azzurra Nordkraft og Mumbai cafè og nyde de mange fristelser af både vådt og tørt, som de hver især byder på.

Kommer du i bil, så husk, at du kan parkere i Friis Citycenter og ved Sømandshjemmet, som begge ligger ca. 2 minutters gang fra Nordkraft.

Du kan finde flere informationer omkring ModeBørs på hjemmesidenwww.modebors.dk, Facebook-siden ”ModeBørs” eller ved at sende en mail til mail@modebors.dk.

Til ModeBørs den 3. november 2013 kan udover du udover en masse private stande bl.a. shoppe hos:


Aloe Vera Produkter!
Vi sælger en masse lækre kropspleje-produkter som primært består af 100% stabiliseret Aloe Vera-gelé. Aloe Vera er blevet anvendt i mange årtusinder for dens mange gode egenskaber ved kroppen både indvordes og udvordes.
Kom og besøg vores stand og få mere at vide.
Du finder Annas Aloe Vera på stand nr. 62 - langs vinduerne.

Tilbage til oversigten