HUSK ModeBørs 3. juni 2012
Mette Jacobi Iversen - 29/05/12

Husk, det er på søndag den 3. juni 2012 kl. 11-16, vi slår dørene op til ModeBørs - bliv klar til sommeren!

Du kan shoppe ved de mange stande, spare en masse penge og gøre en masse fantastiske handler – shopping for kvinder i alle aldre!

Gå ikke glip af denne dag på Nordkraft!! Og tag endelig alle veninderne med til denne fantastiske powershopping-dag.

Søndag den 3. juni 2012 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

FRI ENTRÉ - HUSK kontanter til dine handler! Eller som minimum et hævekort/DanKort, da der hæveautomat fra Spar Nord i Kedelhallen (under trappen).

Når du nu går rundt og shopper, så kan kaffetrangen jo indtræffe – for ikke at tale om sulten, så kan du jo slå en smut forbi Azzurra Nordkraft og Utopia Nordkraft og nyde de mange fristelser af både vådt og tørt, som de hver især byder på.

Kommer du i bil, så husk, at du kan parkere i Friis Citycenter og ved Sømandshjemmet, som begge ligger ca. 2 minutters gang fra Nordkraft.

Du kan finde flere informationer omkring ModeBørs på hjemmesiden www.modebors.dk, Facebook-siden ”ModeBørs” eller ved at sende en mail til mail@modebors.dk.

Til ModeBørs den 3. juni 2012 kan udover du udover en masse private stande bl.a. shoppe hos:

+Camp, www.pluscamp.dk
- Vi kommer med PLUSSIZE sports- og fritidstøj! Det er vores lager fra +Sport, som sælges - og det gør vi billigt! Vi har nemlig ikke netshoppen mere. Nu bruger vi tid på pluscamp.dk, men på søndag er vi altså i Nordkraft! Str. L-8XL.

Sissel Edelbo, http://www.facebook.com/#!/pages/Sissel-Edelbo/308766692477584  
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

Modebloggeren bag http://fashionbeautyglamour.blogspot.com
- På Fashion Beauty Glamour viser jeg min interesse for mode, smykker, skønhed, deraf navnet på bloggen. Har været tester af Yves Rocher produkter og på bloggen er der også indimellem nogle giveaways. Der vil i nærmeste fremtid være en del DIY projekter, heriblandt armbånd og halskæder, og nogle OOTD billeder. Min blog skiller sig ud fra de andre danske blogs, da jeg er en pige med tørklæde, som prøver at vise verden, at imodsætning til fordommene, så elsker vi muslimske piger også mode og vil også være på forkant med det nye.

Stylist Bibbi Junget, www.newblack.dk / http://www.facebook.com/newblack.dk 
- Sælger ud fra garderoben til farvorable priser!

Vi glæder os til at se Jer alle sammen til endnu en omgang power-shopping i Kedelhallen på Nordkraft.

Send gerne videre til alle dine veninder og gør dem gerne opmærksom på vores Facebook side "ModeBørs".

De bedste hilsner
MODEBØRS

Tilbage til oversigten