HUSK ModeBørs på søndag
Mette Jacobi Iversen - 02/03/12

Husk, det er på søndag den 4. marts 2012 kl. 11-16, vi slår dørene op til årets første omgang ModeBørs - klar til foråret.

Du kan shoppe ved de mange stande, spare en masse penge og gøre en masse fantastiske handler – shopping for kvinder i alle aldre!

Gå ikke glip af denne dag på Nordkraft!! Og tag endelig alle veninderne med til denne fantastiske powershopping-dag.

Søndag den 4. marts 2012 kl. 11.00-16.00 i Kedelhallen på NORDKRAFT.

FRI ENTRÉ
- HUSK kontanter til dine handler! Eller som minimum et hævekort/DanKort, da der hæveautomat fra Spar Nord i Kedelhallen (under trappen).

Når du nu går rundt og shopper, så kan kaffetrangen jo indtræffe – for ikke at tale om sulten, så kan du jo slå en smut forbi Azzurra Nordkraft og Utopia Nordkraft og nyde de mange fristelser af både vådt og tørt, som de hver især byder på.

Kommer du i bil, så husk, at du kan parkere i Friis Citycenter og ved Sømandshjemmet, som begge ligger ca. 2 minutters gang fra Nordkraft.

Du kan finde flere informationer omkring ModeBørs på hjemmesiden www.modebors.dk, Facebook-siden ”ModeBørs” eller ved at sende en mail til mail@modebors.dk.

Til ModeBørs den 4. marts 2012 kan udover du udover en masse private stande bl.a. shoppe hos:

Queeninfashion.dk, www.queeninfashion.dk /
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Queeninfashiondk/103804133036045
- Queeninfashion er en online modebutik som nu har udvidet med en fysisk butik i Aalborg "Kings & Queens in fashion", Urbansgade 21 st., 9000 Aalborg.
Vi satser på det unikke og har få antal hjemme af hver styles, så vores kunder kan føle sig unikke på gaden, jobbet eller i byen.

Sissel Edelbo, http://www.facebook.com/pages/Sissel-Edelbo/308766692477584
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

Modeblogger der deltager ved ModeBørs den 4. marts 2012:

Tanja Ayesha - Fashion Beauty Glamour, http://fashionbeautyglamour.blogspot.com
På Fashion Beauty Glamour viser jeg min interesse for mode, smykker, skønhed, deraf navnet på bloggen. Har været tester af Yves Rocher produkter og på bloggen er der også indimellem nogle giveaways. Der vil i nærmeste fremtid være en del DIY projekter, heriblandt armbånd og halskæder, og nogle OOTD billeder. Min blog skiller sig ud fra de andre danske blogs, da jeg er en pige med tørklæde, som prøver at vise verden, at imodsætning til fordommene, så elsker vi muslimske piger også mode og vil også være på forkant med det nye.

Vi glæder os til at se Jer alle sammen til endnu en omgang power-shopping i Kedelhallen på Nordkraft.

Send gerne videre til alle dine veninder og gør dem gerne opmærksom på vores Facebook siden "ModeBørs".

De bedste hilsner
MODEBØRS

Tilbage til oversigten