Stande 6. november 2011
Mette Jacobi Iversen - 07/02/12

Til ModeBørs søndag den 6. november 2011, kan du udover en masse private bl.a. shoppe hos:

Uden H, www.udenh.dk
- Håndlavede lædersmykker: Armbånd, øreringe, halskædevedhæng, hårklemmer og nøgleringe. Smykker til dig, som ønsker et unikt og personligt smykke. Der er noget til enhver smag, lige fra elegante vrangsyede knudearmbånd med swarovski krystaller til de lidt mere specielle cirkelarmbånd i alverdens farver. Alle smykkerne er håndlavet, så der findes ikke to ens.

BySis.dk, www.bysis.dk / http://www.facebook.com/pages/BySisdk/103708453028522?v=wall
BySis.dk laver egne smykke- og hårkreationer. BySis.dk bruger kun kvalitetsmaterialer og gør meget ud af at teste holdbarhed og brugervenlighed af vores designs.
Alle smykker er som udgangspunkt lavet af sterling sølv eller forgyldt sterling sølv. Derudover bruger vi bl.a. halvædelsten, keramikperler, glasperler, broderigarn, bomuldsgarn, læder mm.

Sissel Edelbo
- Designerfirmaet Sissel Edelbo har siden 2005 produceret flotte tøjprodukter der er karakteriseret af tidsløshed og høj dansk kvalitet.

Dissing Design, www.dissingdesign.com
- Dissing Design er unika tøj til kvinder. Stilen er enkel og afslappet. Til ModeBørs bliver der solgt ud af ældre kollektioner, samt helt nye styles, alt sammen til spotpriser.

Tilbage til oversigten