Stande 2. oktober 2011
Mette Jacobi Iversen - 07/02/12

MiniBørs er ModeBørs’ lillesøster, som mange har efterspurgt.

MiniBørs @ ModeBørs er et indendørs tøjarrangement, hvor både private og butikker kan leje en stand og sælge ud fra gemmerne.

Til MiniBørs @ ModeBørs vil der være salg af baby-/børnetøj, voksentøj samt tilbehør.

Har du selv lyst til at leje en stand, så send os en mail med det antal meter du ønsker at leje og en kort beskrivelse af det du vil sælge til: mail@modebors.dk

Kom og gør en masse lækre ModeBørs-scoop til både børn og voksne!!

***

Til MiniBørs @ ModeBørs søndag den 2. oktober 2011, kan du udover en masse private bl.a. shoppe hos:

MiniBørs:

Tøjsnoren, www.toejsnoren.dk
- Tøjsnoren er en webshop som sælger unikt børnetøj (og fra engang i foråret voksentøj) hvor der kun laves få styk af hvert design. Mærkerne vi har med hedder hhv. GEORGbyisabel og H.REMO.

Rent-liv.dk, http://www.rent-liv.dk/90-babytoj
- Vi vil primært sælge børnetøj fra L’ovedBaby.

MALA Ambassadør, Aalborg, www.malashop.dk / www.facebook.com/MALA.dk
- Jeg sælger MALA tøj til børn 0-12 år og kvinder XS-XL. Giver 25% på alle priser ift. MALAs webshop (også på udsalgsvarerne).

ModeBørs:

Kræftens Bekæmpelse
, www.stoetbrysterne.dk
- Se godt ud og støt en god sag! Kræftens Bekæmpelse vil på ModeBørs sælge specialdesignet tøj, sko, tørklæder, smykker og mange andre spændende ting, der sætter fokus på “Støt Brysterne”. Overskuddet går ubeskåret til forskning i brystkræft samt støtte til patienter og pårørende.

Uden H, www.udenh.dk
- Håndlavede lædersmykker: Armbånd, øreringe, halskædevedhæng, hårklemmer og nøgleringe. Smykker til dig, som ønsker et unikt og personligt smykke. Der er noget til enhver smag, lige fra elegante vrangsyede knudearmbånd med swarovski krystaller til de lidt mere specielle cirkelarmbånd i alverdens farver. Alle smykkerne er håndlavet, så der findes ikke to ens.

Kirstinesigh.dk, www.kirstinesigh.dk
- Kirstinesigh.dk er en nystartet webshop, der henvender sig til alle de travle kvinder, der elsker at shoppe stilsikkert og lækkert dansk designet kvalitetstøj.


Tilbage til oversigten