Hvad er KreaBørs?


KreaBørs er et indendørs marked med kunst, design og håndværk.

Mange kunstnere, designere og kreative iværksættere har imidlertid ikke mange muligheder for at møde kunst- og designinteresserede købere, hvis de endnu ikke er fuldt ud etablerede som professionelle kreative. Dette er en af mange årsager til, at Aalborg nu får et nyt marked på Nordkraft, som kan danne rammen omkring et kreativt marked og mødested.

 
Til KreaBørs kan både hobbyvirksomheder (herunder også private) og erhvervsdrivende leje en stand og sælge ud af alle deres skønne / skøre / sjove / anderledes / finurlige kreationer. Ved KreaBørs, vil der især være fokus på illustrationer, plakatkunst, håndværk, keramik, beton, smykker, brugskunst, skævt iværksætterdesign, fotokunst samt tøj (kun egne kreationer, ellers henvises til ModeBørs).
 
Er du i tvivl om dine kreative varer er noget for KreaBørs, så send mig endelig en mail på mail@modebors.dk med en kort tekst og gerne billede, da billeder jo siger mere end 1000 ord.
 
Efter succes med opstarten af KreaBørs i 2014, har vi valgt at fortsætte med arrangementet i 2015 også.

Arrangementer i Aalborg 2015:

KreaBørs:
Søndag den 5. april 2015 kl. 11-15
Søndag den 4. oktober 2015 kl. 11-15
Søndag den 29. november 2015 kl. 11-15

Leje af stand:
Sker online på www.modebors.dk/book - HUSK at ændre datoen i drop-down menuen, og tryk på knappen ”Skift til dato”
 
Vi opfodrer vores standelejere til at gøre noget ekstraordinært og personligt ud af deres stande. KreaBørs står som udgangspunkt for standplads med mulighed for tilkøb af tøjstativ, borde og stole – typen af stand vælges ved booking. Erfaring fra ModeBørs er, at jo mere personlig og gennemført en stand er, desto bedre husker de besøgende jer og jo bedre og mere professionelle tager I jer ud – husk på, at standen denne dag vil være Jeres ”lille butik”.
 
Hvor ligger NORDKRAFT?
Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg.
 
Parkering:
Du kan på eget ansvar læsse af og på udenfor NORDKRAFT, tæt ved indgangen til Kedelhallen, – der er tidligere blevet uddelt bøder her, trods skiltning med parkeringsforbud i zonen:
 
Færdselsloven definerer Parkering således:
 
”§ 2. I denne lov forstås ved:
16. Parkering:
Enhver hensætning af et køretøj med eller uden fører. Standsning kortere end 3 minutter, standsning for af- eller påstigning samt af- eller pålæsning af gods anses dog ikke for parkering.”
 
Der er parkering forbudt, lige uden for NORDKRAFT (Kjellerups Torv). Der henvises til andre parkeringsmuligheder.