Hvad er ModeBørs?

ModeBørs er et indendørs secondhand tøjarrangement for kvinder i alle aldre.

Til ModeBørs kan både private, hobbyvirksomheder og erhvervsdrivende leje en stand og sælge ud af alle deres skønne ting og sager fra/til garderoben. Det er tilladt at sælge tøj, sko, tasker, smykker og andet accessories – kort sagt alt hvad man finder i en normal garderobe. Eneste krav er, at de ting du sælger, er i god stand.

OBS!! Vær kritisk, når du gør klar til at sælge ved ModeBørs – ingen tøj med huller og pletter, og tænk på, om du selv ville købe det. Det er en god idé at medbringe tøjet nyvasket og evt. nystrøget (det tager sig bedre ud overfor kunderne), medbring ikke tøj der har lugt af fugtig kælder/loft eller røg. Har du andre ønsker om noget du vil sælge, så send gerne en mail.

Arrangementer i Aalborg 2015:

ModeBørs:
Søndag den 1. marts 2015 kl. 11-16
Søndag den 3. maj 2015 kl. 11-16
Søndag den 6. september 2015 kl. 11-16
Søndag den 1. november 2015 kl. 11-16


KreaBørs:
Søndag den 5. april 2015 kl. 11-15
Søndag den 4. oktober 2015 kl. 11-15


Leje af stand:
Sker online på www.modebors.dk

Vi forbeholder os ret, til at afvise stande. Det er kun tilladt at medbringe meget begrænset mængde af billige mærker som H&M, Gina Tricot, Vero Moda og lignende. Det ikke er tilladt, at medbringe krøllet, fnullet, hullet eller plettet tøj eller udtrådte sko/støvler. Dette er for at opretholde en vis standard blandt standene. Husk at kunderne som typisk husker arrangementerne på ModeBørs’ og ikke mindst NORDKRAFT’s navn, frem for de enkelte udstilleres navne.

Hvor ligger NORDKRAFT?
Kjellerups Torv 5, 9000 Aalborg.

Parkering:
Du kan på eget ansvar læsse af og på udenfor NORDKRAFT, tæt ved indgangen til Kedelhallen, – der er tidligere blevet uddelt bøder her, trods skiltning med parkeringsforbud i zonen:

Færdselsloven definerer Parkering således:

”§ 2. I denne lov forstås ved:
16. Parkering:
Enhver hensætning af et køretøj med eller uden fører. Standsning kortere end 3 minutter, standsning for af- eller påstigning samt af- eller pålæsning af gods anses dog ikke for parkering.”

Der er parkering forbudt, lige uden for NORDKRAFT (Kjellerups Torv). Der henvises til andre parkeringsmuligheder.